Roletták

back-32x32.png
Vissza a termékek kezdőoldalra....


roletta1.jpgA roletták a belső árnyékolók legrégebbi típusai. A fatengelyes, fehér textillel gyártott roletta már a múlté. A mai korszerű technológiával gyártott textilek a számítógépes munkahelyek árnyékolására is megfelelnek, ugyanakkor dekoratív és könnyen használható megbízható szerkezetek. A roletta szalagfüggönnyel szembeni nagy előnye, hogy a belső ablakpárkány teljes egészében kihasználható, a légmozgás nem lebegteti, nincs leszakadt összegabalyodott lamella.
Rolettáknál használt textil típusok szerint fényáteresztő, fényzáró, mozgatás szerint kézi és motoros típusokat különböztetünk meg.
A Roletta felszerelhető ablakra, ajtóra közvetlenül a nyílászáróra, falsíkra vagy födémre.
A Roletta motoros mozgatásánál választható 230V rendszer, kapcsolós vagy rádiós vezérléssel.

rolettapic.jpgTokozott roletta
A gyöngyroletta tokozott változata. 60 * 60 mm-es alumínium tokban, igény szerint 50 * 20 mm alumínium vezetősínnel. A szerkezeti elemek természetesen bármely RAL színben rendelhetők.

Rugós roletta
A klasszikus roletta típus, falsíkra, nyílászáróra vagy födémre rögzíthető. Bármely pozícióban megállítható. Maximálisan 5,4 m2 lefedésére.

Gyöngyláncos roletta
Gyönygysor segitségével történik a mozgatása.
Egyik legkeresettebb kézi mozgatású roletta típus. Olcsó megbízható szerkezet, bármely pozícióban megállítható. Max. szélesség: 300 cm, max. magasság 340 cm, legnagyobb felület 6,4 m2.

Természetesen egyedi méretek alpján is készítünk rolettát.


Roletták típusait ide kattintva megtekinheti.

living_room_with_roller_blind.jpg

back-32x32.png
Vissza a termékek kezdőoldalra....