Napellenzők

back-32x32.png
Vissza a termékek kezdőoldalra....


napellenzo.jpgA nyári meleg elleni külső védelem hatékony eszközei a napellenzők. A régi, klasszikus acélszerkezeteket mára a légiesebb alumínium öntvényből készülő csuklókaros megoldások váltották fel. A felületkezelést nem igénylő alkatrészek hosszú távú karbantartásmentes működést biztosítanak.
Hasonló a fejlődés a ponyvák területén.napellenzo_szinminta14.jpg A szinte végtelen szín és minta választék mellett a jó minőségű, időjárástűrő impregnált anyagok hosszú ideig képesek viselni az UV sugárzás hatásait jelentősebb fakulás nélkül.
Természetesen a napellenzők is motorizálhatók. A nagyobb felületű napellenzőkben a hirtelen feltámadó erős szél okozhatja a legnagyobb kárt. A szélsebesség mérővel szerelt motoros működtetésű napellenzőt minden gond nélkül magára hagyhatjuk. Ebbe a csoportba sorolhatjuk a roletta rendszerű külső napvédők több változatát, amelyek általában oldal sínben megvezetve rugós, vagy végtelenített láncos működtetésű impregnált szövettel takarják el a nap erős sugárzását.

Napellenzők színmintáit és színkódjait ide kattintva megtekinheti.

315206.png

320673.png
314402.pngback-32x32.png
Vissza a termékek kezdőoldalra....